Nieuws

Jansen laat spelers verplicht 'meegenieten' van feestende spelers GAE

Jansen laat spelers verplicht 'meegenieten' van feestende spelers GAE

Teleurgesteld en ontgoocheld, zo voelde trainer Michel Jansen zich na afloop van de oosterse derby Go Ahead Eagles - FC Twente. Hij zag zijn ploeg wederom punten verliezen op karakter, passie en beleving. Ook vorige week verspeelde het hierdoor belangrijke punten in de strijd om Europees voetbal.

"Ik ben zwaar teleurgesteld, ontgoocheld als je ziet hoe je hier verliest. Complimenten aan Go Ahead Eagles, zij hebben laten zien hoe je dit soort wedstrijden spelen moet”, zo vertelt Jansen op de website van FC Twente.

“Je geeft voorafgaand aan de wedstrijd aan dat er strijd, passie en beleving verwacht kan worden", vervolgt de oefenmeester. "In het begin hebben wij nog enigszins controle en heb je het gevoel dat je aardig begint. We krijgen beide een 100% kans, maar als je dan ziet hoe je het weggeeft, aan het doelpunt gaan twee persoonlijke fouten vooraf.”

[google]Na afloop van de wedstrijd hield Jansen de deur van de kleedkamer met opzet open. "Zodat onze spelers konden horen en zien dat dit voor de Eagles een heel grote wedstrijd was. Dat de passie en beleving enorm groot is bij de hele club...”

Met nog zeven wedstrijden te gaan is het aan de technische staf om alle koppen weer de goede kant op te krijgen in aanloop naar de belangrijke thuiswedstrijd tegen AZ. Met nummer vijf PSV op slechts twee punten ligt de strijd om Europees voetbal weer helemaal open.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties