Nieuws

Janssen: "Goed gevoel na trainingskamp"

Janssen: "Goed gevoel na trainingskamp"

Willem Janssen heeft een half jaar bij FC Twente achter de rug. De middenvelder wilde kwam komende zomer over van Roda JC. Janssen speelde in het begin veel, maar moest later genoegen nemen met een plek op de bank.

"Je weet dat je bij een topclub veel concurrentie hebt en dat het lastig kan zijn. Ik ben nu echter heel positief en ik heb vertrouwen in de tweede competitiehelft", aldus Janssen op de officiële website van FC Twente.

"Ik ben goed begonnen en speelde toen alles. Later koos de trainer voor andere opties en moest ik een pas op de plaats maken. Voor mezelf heeft dat te lang geduurd. Ik ben blij dat ik de laatste wedstrijd van 2011 tegen PSV kon spelen. Daar heb ik een goed gevoel aan overgehouden."

Janssen houdt een goed gevoel over aan het trainingskamp op Maspalomas. "Ik denk dat ik er goed op sta bij de technische staf, op de trainingen heb ik vaak het juiste hesje aan. Ik wil natuurlijk zo veel mogelijk spelen. Ik denk bovendien dat er nog genoeg te halen is."

"Het is absoluut nog niet gespeeld, maar we hebben in de eerste helft van de competitie te veel punten laten liggen. Dat moet beter. Wij zijn een van de vier, vijf teams die kans maken op het kampioenschap. PSV is voor mij de favoriet, maar die drie, vier andere ploegen zitten daar niet ver achter. Het wordt spannend tot de allerlaatste dag", aldus Janssen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties