Nieuws

Janssen heeft de bank wel gezien

Janssen heeft de bank wel gezien

Door de wisseling van de wacht bij FC Twente keren ook de kansen voor de reserves. Als de voortekenen niet bedriegen, ziet McClaren geen aanleiding tot experimenten en is nota bene de laatste opstelling die Co Adriaanse als trainer van FC Twente in elkaar zette de blauwdruk voor de komende periode.

In de bekerwedstrijd tegen PSV vormde Janssen met Leroy Fer en Wout Brama het middenveld, terwijl Janko op de bank begon, omdat Luuk de Jong de voorkeur kreeg in de spits. „Ik heb het er thuis over gehad, dat het een beetje een gek idee is dat ik in de laatste wedstrijd voor de winterstop eindelijk in de basis stond op de positie waar ik graag speel en dat dan de trainer wordt ontslagen”, aldus Janssen. „Aan de andere kant merkte ik wel dat de assistenten heel tevreden waren met deze opstelling. Hopelijk wordt dit de leidraad voor de komende tijd en kan ik vaker op deze positie spelen.”

Janssen heeft het bankzitten inmiddels wel gezien. „Aan de ene kant ben ik ontevreden dat ik veel op de bank heb gezeten, maar tegelijkertijd speel ik natuurlijk pas een half jaar bij een topclub. Mijn valkuil was nog wel eens dat ik te snel te gemakkelijk een bal verloor. In ons spel moet je soms wat geduldiger zijn en minder risico nemen. Dat heb ik goed opgepakt en ik vind dat ik al wel heb laten zien dat ik van toegevoegde waarde kan zijn.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties