Nieuws

"Je moet Schreuder minimaal tot de winterstop alle rust geven"

"Je moet Schreuder minimaal tot de winterstop alle rust geven"

Na een waardeloze seizoenstart is de druk op Alfred Schreuder alweer toegenomen. Aan het einde van het vorige seizoen werd er al geschreeuwd om zijn hoofd. Even leek de rust wedergekeerd, maar na twee nederlagen in drie wedstrijden zijn de supporters er toch alweer klaar mee. De mannen van Voetbal Inside vinden het schandalig dat de trainer nu alweer onder druk staat.

"Deze man moet je toch minimaal tot de winterstop alle rust geven", aldus Hans Kraay jr. "Het is alleen wel apart om te zien, die fans zijn zo ongelooflijk negatief en zo fanatiek. Het voetbal is al zolang niet om aan te gluren", reageert Genee.

"Die fans kunnen eisen stellen uit de tijd dat Joop Munsterman daar een kampioenselftal neerzette met alle grote vedetten", aldus een zichtbaar geïrriteerde Derksen. "Dat zijn echt goede voetballers, dat zijn echt jongens met topsalarissen. Dan kun je eisen stellen. Maar na alles wat er gebeurd is, en alle problemen die zich daar afgespeeld hebben, vind ik niet dat je een afgeroomd elftal daarmee kunt vergelijken. Die fans zijn met hun gevoel nog in die succesjaren. Maar die tijden zijn even voorbij.

Derksen ziet vergelijkingen met het Feyenoord van een aantal jaar terug. "Ze zitten in dezelfde fase als Feyenoord een aantal jaar geleden, even een pas op de plaats en een moeilijke periode overleven en dan weer terug proberen te komen."

[google]"En wat kan Schreuder er aan doen, en dat vinden de fans vervelend, dat hij 800.000 euro per jaar had", vervolgt Hans Kraay jr. "Voor drie jaar 3,2 miljoen euro, dat vonden ze afschuwelijk. Maar als ze jou 800.000 euro aanbieden, dan ga je toch niet zeggen: kan het alsjeblieft 200.000 euro minder?"

Ook Gertjan Verbeek komt ter sprake, volgens Wilfred Genee zou FC Twente zelfs al gesproken hebben met de tovenaar van Jubbega. Volgens Johan Derksen zou een dienstverband tussen Verbeek en FC Twente ideaal zijn.

"Ondanks dat ik vind dat die trainer (Alfred Schreuder, red.) niet ontslagen moet worden, vind ik Gertjan wel de ideale trainer van FC Twente. En dat vindt Gertjan zelf ook. Hij zou nooit uit zijn contract lopen en dat succes bij VfL Bochum moet hij pakken, maar hij zou de ideale trainer zijn bij FC Twente, zijn hometown", besluit hij.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties