Nieuws

Schreuder: "Jelle heeft de mentale tik goed verwerkt"

Schreuder: "Jelle heeft de mentale tik goed verwerkt"

Middenvelder Jelle van der Heijden ken een bewogen laatste jaar. Door goede prestaties bij Jong FC Twente werd hij in de tweede helft van de competitie bij de eerste selectie gehaald. Hij debuteerde uiteindelijk in de met 0-5 verloren thuiswedstrijd tegen PSV.

Dit seizoen maakte hij de gehele voorbereiding mee en speelde zich voorbij Ebecilio die ondertussen is vertrokken naar Nottinghan Forest. Het resulteerde in een basisplek in de eerste twee wedstrijden van het seizoen, maar toen kwamen ook gelijk de eerste twee tegenslagen.

Uit bij FC Groningen was hij schuldig aan de gelijkmaker (1-1 red.) en tegen ADO Den Haag werd hij al na 35 minuten gewisseld. De ploeg stond toen al met 0-2 achter. De wissel kon het publiek niet bekoren en trakteerde Schreuder op een fluitconcert.

[google]Deze week nam Schreuder de jongeling even apart en volgens hem heeft Van der Heyden de mentale tik goed verwerkt. "Jelle is heel goed in zijn hoofd. Hij is de concurrentie aangegaan en knokt zich terug", aldus de oefenmeester in gesprek met de Tubantia die niet bekend wilde maken of Jelle zondag zal starten.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties