Nieuws

Jeugdteams FC Twente waren gisteravond in Parijs

Jeugdteams FC Twente waren gisteravond in Parijs

Gisteravond werd de wereld opgeschrikt door het nieuws uit Parijs. Een gijzeling in een theater, een man die op een terras mensen beschoot met een Kalasjnikov en twee explosies bij de oefeninterland Frankrijk - Duitsland bleken zelfmoordterroristen te zijn. Twee jeugdteams van FC Twente verbleven ook in Parijs op uitnodiging van PSG.

[google]Gelukkig kregen de jongens van FC Twente onder 14 en 15 niks mee van het hele gebeuren. De spelers waren op dat moment in diepe rust ongeveer 40 kilometer van Parijs. "Wij keken met mensen van PSG op hun trainingscomplex naar Frankrijk - Duitsland", vertelt Dennis Bekking, hoofd opleiding, tegen TC Tubantia. "We hebben vrijdagavond besloten om terug naar huis te gaan, maar moesten wel wachten omdat de grenzen nog dicht waren."

Bezorgde ouders

De ouders van de jeugdige voetballers waren in eerste instantie uiteraard in paniek. "We hebben ze vrij snel gerust kunnen stellen", besluit Bekking.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties