Nieuws

John kijkt zijn ogen uit bij FC Twente

John kijkt zijn ogen uit bij FC Twente

Joshua John verruilde eerder deze week Sparta Rotterdam voor FC Twente. De jonge vleugelaanvaller tekende voor 2,5 jaar in Enschede en verwacht een deel van die tijd nodig te hebben om zich aan te passen aan het niveau van de nummer drie van de eredivisie.

"Ik ben een beetje verrast over het niveau . Ik wist dat het hoger lag, maar niet dat het zoveel hoger is. Het gaat echt snel." aldus een verbaasde Joshua John tegen de Telegraaf na afloop van zijn eerste training voor FC Twente.

Zijn nieuwe werkgever wil John alle tijd geven om zich aan te kunnen passen aan het niveau en het tempo van de eredivisie. "FC Twente is een ideale club voor een buitenspeler. Ik ga met veel energie en inzet aan de slag, maar heb wel een aanpassingsperiode nodig." aldus de 23-jarige aanvaller.

Naast John stonden er meer nieuwelingen op het trainingsveld bij FC Twente. Ook doelman Daniel Fernandes en de proefspelers Juan Abarca en Simon Dawkins maakten deel uit van de selectie van McClaren.

Bron: Telegraaf.nl

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties