Nieuws

John: "Tempo rondo moordend"

John: "Tempo rondo moordend"

Door hun uitstekende spel bij respectievelijk FC Twente en SC Heerenveen dwongen Ola John en Luciano Narsingh een selectie af bij het Nederlands elftal voor het oefenduel met Engeland van woensdag. Het duo meldde zich maandag in Noordwijk en moest direct fors aan de bak.

'Het tempo was moordend, nog sneller dan ik gewend was', reageerde John na zijn eerste training met het keurkorps van bondscoach Bert van Marwijk op de website van de KNVB.

Narsingh moest een speler aanwijzen die in het midden van de rondo moest en koos voor Wesley Sneijder. De rechtsbuiten van SC Heerenveen wees naar de Internazionale-middenvelder en zei Rodney. 'Omdat ik ooit met Rodney heb samengespeeld. Gelukkig kon hij er om lachen.'

'Deze selectie speelde toch al een tijd door mijn hoofd moet ik zeggen. Er komt veel op je af. Alleen al de media-aandacht. Ze kregen bij Heerenveen heel wat mediaverzoeken binnen', vervolgde Narsingh die uitkijkt naar de interland tegen Engeland omdat het Londense Wembley-stadion plaats van handeling is. 'Wat ik ervan gehoord heb, is dat een schitterend stadion. Het zou toch mooi zijn als ik in zo’n stadion mijn debuut kan maken.'


online adverteren www.m4n.nl

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties