Nieuws

Jol verwacht geen hulp

Jol verwacht geen hulp

Fulham moet woensdag in eigen huis winnen van Odense BK om de volgende ronde van de Europa League te bereiken. Fulham-manager Martin Jol rekent niet op hulp van FC Twente.

Fulham moet woensdagavond het thuisduel winnen van het al uitgeschakelde Odense BK om door te gaan in de Europa League. Anders moet de ploeg van Jol hopen dat FC Twente op bezoek bij Wisla Kraków de Polen van een zege afhouden. De Tukkers plaatsten zich twee weken geleden voor de knock-outfase van de Europa League door met 1-0 te winnen van Fulham. De Tukkers laten daarom een aantal belangrijke spelers thuis.

Jol gaat er om die reden niet vanuit dat Twente een voor Fulham gunstig resultaat behalen. "Die zullen tegen Wisla Kraków hun reserves laten spelen. Wisla heeft dus goede kans die wedstrijd te winnen. Fulham zal dus alles moeten doen om Odense te verslaan", zegt de Nederlandse oefenmeester te weten.

Jol moet het tegen Odense zonder Andy Johnson stellen, die dit seizoen al heel belangrijk is geweest voor The Cottagers: "Helaas moet ik woensdag Andy Johnson missen, hij kreeg tegen FC Twente voor de tweede keer dit toernooi een gele kaart. Dat is heel teleurstellend want hij is onze topscorer." Tevens is het nog de vraag of doelman Mark Schwarzer inzetbaar is.

Nick Marsman, Nils Röseler en Ninos Gouriye staan bij FC Twente voor hun Europese debuut. Het drietal start tegen Wisla Kraków in de basis, meldt het Algemeen Dagblad.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties