Nieuws

Jong FC Twente nekt Bogers, Arjan van der Laan neemt taken waar

Jong FC Twente nekt Bogers, Arjan van der Laan neemt taken waar

Afgelopen zaterdag won Jong FC Twente alweer voor de vierde maal op rij. Dit keer was het Sparta dat op een 1-0 nederlaag werd getrakteerd. Een laat doelpunt van Tim Hölscher was voldoende voor de drie punten. Bij Sparta nam men vandaag drastische maatregelen en ontsloeg het hoofdtrainer Adrie Bogers.

[google]Hoofdreden is het gebrek aan passie aldus technisch directeur Wiljan Vloet. "Vanaf de eerste wedstrijd is er te weinig passie en beleving vertoond in het spel. Dit resulteert zelfs dat het behalen van de play-offs niet als een sportief resultaat wordt gevoeld."

Bij Sparta zal voormalig FC Twente speler Arjan van der Laan de taken tijdelijk overnemen van Bogers. Van der Laan zal worden geassisteerd door Peter van den Berg en John de Wolf.

Arjan van der Laan speelde tussen 1999 en 2002 voor FC Twente en was basisspeler in de gewonnen bekerfinale in 2001 tegen PSV. FC Twente won de beker na strafschoppen.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties