Nieuws

Jong FC Twente treedt met sterk elftal aan tegen Sparta

Jong FC Twente treedt met sterk elftal aan tegen Sparta

Maandagavond speelt Jong FC Twente de uitwedstrijd tegen Jong Sparta Rotterdam. De wedstrijd die om 18.30 uur begint op Het Kasteel is van groot belang voor de ploeg van Michel Jansen om aansluiting te vinden met de top vier van de beloftencompetitie.

[google]De Roterdammers staan momenteel op een tweede plek in de competitie met maar één punt minder dan koploper Jong FC Groningen. Jong FC Twente staat momenteel op een zevende plek met vier punten achterstand op Jong Sparta Rotterdam.

Trainer Michel Jansen heeft maandagavond de beschikking over een sterk team met meerdere spelers vanuit de eerste selectie. Zo hebben Sonny Stevens, Peet Bijen, Jelle van der Heyden, Thomas Agyepong, Torgeir Børven en Alessio Da Cruz een basisplaats.

Opstelling Jong FC Twente: Stevens, Landwehr, Bijen, Yahaya, Schmidt, Van der Heyden, Agyepong, Soumaoro, Børven, Swieter, Da Cruz.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties