Nieuws

Jong FC Twente verslaat Ross County

Jong FC Twente verslaat Ross County

Jong FC Twente heeft haar laatste oefenwedstrijd voor aanvang van de competitie winnend afgesloten. Op het trainingscomplex in Hengelo was het met 2-1 te sterk voor het Schotse Ross County dat uitkomt in de Schotse Premier League. De doelpunten van FC Twente kwamen op naam van Schütte en Hölscher. Hoofdtrainer Jan Zoutman was tevreden over het optreden van zijn pupillen.

“Ik had vanavond een pittige wedstrijd verwacht. Dat bleek eigenlijk niet het geval. Dat kwam waarschijnlijk ook door de manier waarop wij speelden, verzorgd en sterk aan de bal. We kregen, met name voor rust, voldoende kansen. Dat is ook het enige verwijt dat ik de ploeg kan maken, er had meer gescoord kunnen worden."

[google]"Na rust werd het wat slordiger, maar gaven we nauwelijks iets weg", vervolgt Zoutman op de Clubwebsite. "Je merkt dan toch dat de aanwezigheid van een paar spelers die de afgelopen periode veel met het eerste hebben getraind en gespeeld het verschil maakt. Zij brengen toch wat extra’s in de groep. Ik vind dat we tijdens de voorbereiding een stijgende lijn hebben laten zien en kijk uit naar het duel met VVV-Venlo. Dan gaat het echt om de punten. Ik ben nieuwsgierig hoe de ploeg zich dan zal houden.”

Opstelling Jong FC Twente: Bednarek (46’ Plattel) , Kwee, Bijen, Andersen (65’ Schwering), Bleker (65’ Daniëls), Tapia (46’ Van der Heyden), Schütte, Tanda (80’ Yahaya), Zschusschen (80’ Oosterwijk), Corona (70’ Ntuli), Hölscher (65’ Cabral)

De wedstrijd tegen VVV wordt aanstaande vrijdag gespeeld in Venlo en zal worden afgetrapt om 20:00 uur.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2014-2015

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 57 miljoen een elftal samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties