Nieuws

Joshua John gelinkt aan Twente

Joshua John gelinkt aan Twente

Aan het rijtje buitenspelers waarin FC Twente geïnteresseerd is lijkt een naam te kunnen worden toegevoegd. Na Tadic, Narsingh, en Driver is nu Joshua John aan de beurt. de 23-jarige linksbuiten staat momenteel onder contract bij Sparta Rotterdam dat uitkomt in de Jupiler League. Om verwarring te voorkomen, Joshua is geen familie van Ola en Collins John.

Joshua John speelde in de jeugd van SV Koedijk, Ajax, AZ en RKC Waalwijk alvorens bij Sparta te belanden. Hij werd in het seizoen 2006-2007 al aan de selectie toegevoegd, maar speelde geen enkele wedstrijd. Zijn debuut maakte hij op 10 mei 2007 in de play-offwedstrijd tegen N.E.C., waar hij na 89 minuten inviel voor Marvin Emnes. Ondertussen heeft de linksbuiten meer dan 100 officiële wedstrijden achter zijn naam staan.

John stond ook vorig seizoen al in de belangstelling van FC Twente maar concreet werd het destijds niet. Ook Swansea wilde de rappe aanvaller graag contracteren maar de club staakte de onderhandelingen na absurde eisen vanuit het John kamp.

Klik hier om naar het discussieforum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties