Nieuws

Kaartverkoop FC Twente - RKC / Actie passe-partout

Kaartverkoop FC Twente - RKC / Actie passe-partout

FC Twente speelt zaterdag 21 januari haar eerste competitiewedstrijd na de winterstop. De Tukkers ontvangen RKC Waalwijk in De Grolsch Veste. De wedstrijd tegen de Brabantse club begint om 20.45 uur. De kaartverkoop is gestart via Online Ticketing en de balie van Service & Ticketing in de Fanshop.

Link naar Online Ticketing.

Op vertoon van een (S)CC kunnen vier toegangskaarten worden gekocht. Er zijn kaarten beschikbaar in vak 325. De prijs van deze kaarten zijn €25,-

Openingstijden Service & Ticketing
Maandag van 13.00 tot 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur
Zaterdag van 11:00 uur tot 17:00 uur

Actie, passe-partout 3 wedstrijden voor slechts 65 Euro

Clubcardhouders van FC Twente kunnen nu profiteren van een unieke actie. Het is mogelijk in de tweede seizoenshelft drie thuisduels van FC Twente te bezoeken voor slechts 65 euro!

In totaal heeft FC Twente zo’n 300 plaatsen in het stadion beschikbaar voor deze actie. Iedere Clubcardhouder kan maximaal twee plaatsen afnemen voor drie duels. Daarbij kan er gekozen worden uit drie verschillende wedstrijdpakketten met drie thuiswedstrijden. Het is niet mogelijk van deze pakketten af te wijken.

De wedstrijdpakketten zijn als volgt:

Pakket A:
Ajax (zo 29 apr)
FC Utrecht (zo 26 feb)
RKC Waalwijk (za 21 jan)

Pakket B:
Heracles (vr 10 feb)
Heerenveen (woe 2 mei, laatste thuisduel van seizoen)
Roda JC (za 31 mrt)

Pakket C:
Feyenoord (zo 18 mrt)
FC Groningen (zo 29 jan)
NAC (za 14 apr)

De kosten voor ieder pakket zijn € 65,- per plaats. Dit betekent dat Clubcardhouders profiteren van € 20,- korting!

De actie loopt vanaf nu tot en met vrijdag 13 januari. De verzoeken worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Maximaal 1 bestelling van max. 2 plaatsen per ingeschreven Clubcard. Het is vooralsnog niet mogelijk per persoon meerdere bestellingen te doen. Keuze voor een specifiek vak in het stadion is niet mogelijk. Bestellingen van 2 kaarten worden allemaal geplaatst in vak 324. Bestellingen van 1 kaart worden geplaatst elders in het stadion.

Klik hier om de kaarten te bestellen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties