Nieuws

Kaartverkoop Feyenoord - FC Twente

Kaartverkoop Feyenoord - FC Twente

FC Twente speelt op zondag 18 december haar laatste competitieduel van 2011. In de Rotterdamse Kuip nemen de Tukkers het op tegen Feyenoord. De kaartverkoop voor supporters van FC Twente is gestart en loopt tot en met 15 december 12:00 uur. Er kunnen maximaal 700 supporters van FC Twente naar dit duel toe. Hieronder is alle informatie te vinden.

Het is voor supporters van FC Twente mogelijk met de auto naar Rotterdam af te reizen en vanaf Parkeerterrein Beverwaard in Rotterdam per bus naar het stadion te gaan (auto-/buscombi). Ook is het mogelijk met een busreis vanaf De Grolsch Veste dit duel te bezoeken (buscombi).

Info over auto/buscombi

Parkeerterrein Beverwaard in Rotterdam wordt ingericht voor de FC Twente supporters. Hier kunnen de auto’s worden geparkeerd en stapt men over in bussen. Tussen 12.00 uur en 12.30 uur dienen supporters bij dit parkeerterrein aanwezig te zijn. De route die gevolgd moet worden om bij Parkeerterrein Beverwaard te komen, verschijnt enkele dagen voor de wedstrijddag online op fctwente.nl. Supporters die in beschonken toestand aankomen bij het overstappunt Beverwaard, wordt de toegang geweigerd.

Prijzen
Leden: € 26,- (Niet-leden: € 28,50)
(€ 16,50 kaartprijs, € 2,- risicotoeslag en € 7,50 busprijs vanaf P- Beverwaard)
Info over buscombi vanaf De Grolsch Veste

Bussen vertrekken vanaf De Grolsch Veste. Tijden volgen enkele dagen voor de wedstrijddag.

Prijzen
Leden: € 36,50 (Niet-leden €39)
(€16,50 kaartprijs, € 2,- risicotoeslag, € 18,- busprijs)

Actie!! Registreer je op FC Twente Forum en maak kans op 2 kaartjes voor de bekerwedstrijd FC Twente - PSV op 22 december a.s.

Klik hier om naar het discussieforum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties