Nieuws

Keepersprobleem FC Utrecht, Twente nagenoeg fit.

Keepersprobleem FC Utrecht, Twente nagenoeg fit.

FC Twente is schadevrij uit de gewonnen ontmoeting in de Europa League met Steaua Boekarest (1-0) gekomen. Trainer Steve McClaren van de kampioenskandidaat uit Enschede kan zondag tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht alleen nog geen beroep doen op de geblesseerde Wesley Verhoek.

Peter Wisgerhof ontbreekt wegens een schorsing. Hij werd vorige week in de slotfase van het duel met Vitesse uit het veld gestuurd. Het ligt voor de hand dat Rasmus Bengtsson een basisplaats in het hart van de verdediging krijgt.

FC Utrecht moet mogelijk een beroep doen op derde keeper Erik Cummins. Eerste keus Junior Fernandez heeft liesklachten. Reservedoelman Rob van Dijk kampt al langer met een knieblessure. Daan Bovenberg, Cedric van der Gun, Michael Zullo, Marcus Nilsson en Jacob Mulenga ontbreken eveneens door blessures. Adam Sarota heeft interlandverplichtingen met Australië.

Fons Mulder, doelman van de beloften, wordt wellicht toegevoegd aan de selectie. Coach Jan Wouters verwacht een lastige middag in Enschede. ,,Het wordt geen makkelijke wedstrijd."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties