Nieuws

Keepster van beloften maakt stap naar eerste elftal

Keepster van beloften maakt stap naar eerste elftal

Kim van der Werff is de nieuwe reservekeepster van FC Twente Vrouwen. Ze is daarmee de opvolgster van Arianna Criscione, wiens contract vorige week in goed overleg werd ontbonden. Van der Werff komt over van het beloftenelftal van de Twentse vrouwen.

[google]"Ik ben ontzettend trots en blij de stap naar de eerste selectie te zetten", zegt de nog maar 18-jarige doelvrouw op de website van FC Twente. "Hiervoor heb ik de afgelopen jaren keihard gewerkt. Ik vind het erg mooi het vertrouwen te krijgen om als tweede keeper vast bij de selectie te horen. Van hieruit hoop ik mij verder te ontwikkelen en weer nieuwe stappen te zetten."

Trainer Arjan Veurink heeft vertrouwen in Van der Werff. "Kim maakt al drie jaar onderdeel uit van onze opleiding en trainde zeer regelmatig mee met het eerste team. Ook heeft ze al enkele keren bij de wedstrijdselectie gezeten. Ze heeft goede stappen gemaakt. Kim kent daarnaast de club, het team en onze speelwijze."

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties