Nieuws

Keert verhuurde Ebecilio terug in de winterstop? "Mij is daarover niets bekend"

Keert verhuurde Ebecilio terug in de winterstop? "Mij is daarover niets bekend"

Momenteel is hij verhuurd aan Nottingham Forest, dat uitkomt op het tweede niveau van Engeland. Kyle Ebecilio was in de afgelopen verhuurperiode van een half jaar slechts vijf keer een basisplaats gegund. Het zou niet verbazingwekkend zijn als hij daarover ontevreden is.

[google]Nu de winterse transferwindow voor de deur staat, dreigt er voor FC Twente een leegloop van steunpilaren. De naam van Hakim Ziyech passeert al geregeld de revue en Renato Tapia zou al in de nadrukkelijke belangstelling van Feyenoord staan. Een terugkeer van Ebecilio naar Enschede zou dus een goede mogelijkheid zijn, al denkt zijn zaakwaarnemer en tevens vader daar anders over.

"Mij is daarover niets bekend. Zowel van Nottingham Forest als van FC Twente heb ik niets vernomen. Voor zover ik weet blijft hij gewoon bij Nottingham Forest", reageert Steve Ebecilio in gesprek met Voetbal.com. Daarnaast is het nog maar de vraag of de 21-jarige middenvelder het zelf ziet zitten om terug te keren naar FC Twente.

Stelling: Ebecilio moet deze winter teruggehaald worden.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties