Nieuws

Kidsclub telt inmiddel 8500 leden en Twente wil meer!

Kidsclub telt inmiddel 8500 leden en Twente wil meer!

FC Twente gaat de komende maanden bij vijftig scholen langs. Doel van de toer is de kinderen te laten zien dat bewegen leuk een gezond is. En natuurlijk ook een beetje om nieuwe leden voor de kidsclub te werven. Die tak groeit als kool, in no-time van 3.000 naar 8.500, waaronder 3.500 meisjes.

De FC Twente schooltour startte woensdag bij de Islamitische basisschool Al-Ummah aan de Javastraat.

Het enthousiasme bij de kinderen is groot. De kennis over FC Twente iets minder. Johan Kroeze, verbonden aan de kidsclub, krijgt de vraag: „Bent u meneer McClaren?”

De kinderen, van groepen 4 en 5, doen fanatiek mee aan een clinic. Tussen de bomen op het schoolplein door wordt onder meer gedribbeld en gepasst. De kinderen, gehuld in stoere, gekleurde FC Twente-hesjes, hebben lol in de oefenvormen. Na flink hun best gedaan te hebben, krijgen ze een diploma. En enkele hebbedingetjes, waaronder een sleutelhanger en een muismat, met logo van FC Twente erop natuurlijk.

Bron: TCTubantia

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties