Nieuws

Kijkoperatie voor onfortuinlijke Hemmink

Kijkoperatie voor onfortuinlijke Hemmink

Na twee jaar blessureleed leek het Rick Hemmink (foto rechts) eindelijk weer voor de wind te gaan. De middenvelder vocht zich in de basis bij de Beloften en mocht als beloning voor zijn goede spel meetrainen met het eerste van interim trainer Alfred Schreuder. "Jeugdspelers moeten zelf kansen afdwingen. En als ze op de deur kloppen, moet je open doen," aldus de oefenmeester over Hemmink voor FC Twente - Ajax begin maart dit jaar.

Toch ging het deze week weer mis bij de 20-jarige Hemmink en moest hij een MRI scan ondergaan in het ziekenhuis. Deze kon helaas geen uitsluitsel geven waardoor een kijkoperatie noodzakelijk is te kijken hoe het is met zijn voorste kruisband.

In mei 2012 tekende Hemmink een opleidingscontract bij FC Twente terwijl hij herstellende was van zijn zware knieblessure. Hieruit bleekt dat FC Twente veel vertrouwen heeft in Hemmink die afkomstig is uit de jeugd van VV Voorwaarts uit Westerhaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties