Nieuws

Kluivert: "Rare regelgeving beloften"

Kluivert: "Rare regelgeving beloften"

Het beloftenduel tussen Heracles Almelo en FC Twente eindigde maandagavond in 2-2. Bij Patrick Kluivert, trainer van jong FC Twente, was er onvrede over de Twentespelers die voor Heracles Almelo uitkwamen. Als gevolg van de gezamenlijke jeugdopleiding kan Heracles een beroep doen op spelers uit de A1 van de Tukkers.

"Ik vind het raar dat er spelers van Twente meedoen bij Heracles in een wedstrijd tegen ons," aldus Kluivert. "De gelijkmaker van Mike te Wierik bijvoorbeeld kwam uit een voorbereidende actie van Alvin Daniels. Die zit bij ons in de A1. Voor hetzelfde geld had hij twee goals gemaakt en ons zo een nederlaag bezorgd, om zich dan morgen weer op de training van FC Twente te melden."

Kluivert vervolgt: "Evengoed had een speler van onszelf de winnende treffer gemaakt voor Heracles." Hij oppert om voortaan in de beloftenderby geen spelers meer uit te lenen. Maar ik heb daar geen zeggenschap over", voegt Kluivert daar aan toe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties