Nieuws

Kluivert vindt warmte bij FC Twente

Kluivert vindt warmte bij FC Twente

Twente verrastte eerder dit jaar met de aanstelling van Patrick Kluivert als beloftentrainer. De bij Ajax groot geworden spits krijgt bij de tukkers de kans zich verder te ontplooien. Net als eerder bij zijn uitstapje als speler naar PSV, merkt Kluivert dat het voetballeven bij de topclubs in de provincie goed is. "Ik had het al vaak gehoord, maar ik kan nu ook zelf beamen dat FC Twente een warme club is", aldus Kluivert in Telesport Exclusief. "Qua organisatie zit de club heel goed in elkaar en daarbij kan ik werken met spelers die kwaliteit hebben en ook nog eens leergierig zijn.”

Kluivert: "Het eerste contact met FC Twente is vorig jaar ontstaan bij NEC-FC Twente. Ik zat toen in de box waar ook de belangrijke mensen van de tegenpartij komen. Daar ben ik in gesprek geraakt met FC Twente-voorzitter Joop Munsterman. Het klikte meteen. Hij vroeg me hoe ik tegenover een functie zou staan. Daar is dit uit voortgekomen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties