Nieuws

KNVB Maffia optima forma

KNVB Maffia optima forma

De "KNVB Maffia" heeft de Graafschap een boete opgelegd van 20.000 Euro waarvan 10.000 Euro voorwaardelijk. Reden? De afgelast wedstrijd tegen ons FC Twente. Volgens de torenbewoners in Zeist heeft de Graafschap niet voldoende inzet getoond om het veld bij een temperatuur van ca.-18 speelklaar te krijgen. Is dat niet bij toeval hetzelfde veld waarin een door de KNVB goedgekeurde veldverwarming zit?

De Graafschap legt zich uiteraard niet neer bij de beslissing van de KNVB. De superboeren (maar bij -18 even niet) menen echter dat ze er alles aan gedaan hebben om het veld speelklaar te krijgen.

"Wij hebben er echt alles aan gedaan. De extreme vorst, met soms min achttien graden, was gewoon te veel van het goede. Het bedrag dat we moeten betalen vinden wij veel te hoog. Sterker nog, ik vind het überhaupt vreemd dat er clubs, onder deze omstandigheden, worden gestraft. Ik zou niet weten wat wij meer hadden kunnen doen. We wilden ons publiek en de tegenstander ruim op tijd laten weten dat ons veld de extreme weersomstandigheden op sommige plekken niet goed heeft doorstaan", zegt directeur Henk Bloemers.

De tuchtcommissie van de KNVB zal zich nu op 1 maart over de zaak buigen. Onze sympathie gaat overduidelijk uit naar onze buren uit Gelderland.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties