Nieuws

Leroy Fer: Clubs akkoord

Leroy Fer: Clubs akkoord

Update: Diverse bronnen melden dat de clubs het eens zijn en dat FC Twente een art naar Zweden heeft gestuurd om Fer medisch te keuren.

FC Twente heeft opnieuw een poging gewaagd om Feyenoord-middenvelder Leroy Fer over te nemen. De Tukkers hebben een bod van vijf miljoen euro uitgebracht op de middenvelder, waar een eerder bedrag van vier miljoen euro niet genoeg was.

“We hebben op ons laatste bod nog geen antwoord gekregen. Maar we gaan er vanuit dat dit een bod is dat Feyenoord niet kan weigeren”, vertelt Munsterman aan Voetbal International. Feyenoord nam eerder niet genoeg met vier miljoen en een bonus in termijnen.

Fer kan bij FC Twente een contract tekenen voor drie seizoenen. Het verhoogde bod komt tot stand door de onderhandelingen tussen FC Twente en Fulham omtrent Ruiz, waardoor er bij een transfer van de Costa Ricaan meer geld vrijkomt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties