Nieuws

Koppers transfervrij naar middenmoter Eredivisie

Koppers transfervrij naar middenmoter Eredivisie

Willem II is tot een akkoord gekomen met Dico Koppers over een verbintenis voor twee seizoenen, zo meldt de Tilburgse club op haar website. De 23-jarige linksback is bij Willem II de opvolger van de naar Ajax vertrokken Mitchell Dijks. Dico Koppers trainde gisteren al mee met zijn nieuwe club.

Technisch Manager Carlos Aalbers is tevreden met zijn nieuwe linksback. “We hebben gelukkig snel kunnen anticiperen op het vertrek van Mitchell Dijks naar Ajax door het aantrekken van Dico Koppers. Zijn aanvallende kwaliteiten passen goed in de speelwijze van Willem II.”

[google]De afgelopen twee seizoenen speelde Koppers voor FC Twente, echter wist hij geen basisplaats te bemachtigen bij de Enschedeërs. De linksback speelde 32 wedstrijden in het eerste van FC Twente en 13 wedstrijden in Jong FC Twente. Hierin wist hij echter niet te scoren.

Willem II heeft gedurende de voorbereiding voormalig FC Twente-back Nicky Kuiper ook op proef. De linksback die gedurende zijn Twente-tijd meerdere malen ernstig geblesseerd raakte hoopt op een contract in Tilburg.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties