Nieuws

Kuiper: "Weer volop meetrainen in Spanje"

Kuiper: "Weer volop meetrainen in Spanje"

Door al zijn blessureleed zou je hem bijna vergeten, maar Nicky Kuiper maakt nog altijd deel uit van de selectie van FC Twente. De talentvolle linksback werkt hard aan zijn herstel en hoopt na de winterstop aan te kunnen sluiten bij de selectie.

Kuiper kwam in 2009 over van Vitesse. In zijn eerste seizoen bij FC Twente kwam hij regelmatig in actie, maar daarna sloeg de pechduivel toe. Hij rolde van de ene blessure in de andere en kwam ook dit seizoen nog niet aan voetballen toe.

De kans is groot dat daar na de winterstop verandering in komt, zegt de 22-jarige Kuiper in De Telegraaf. Hij traint inmiddels alweer buiten. "Ik blijf mijn programma stap voor stap afwerken. Het is de bedoeling om op trainingskamp in Maspalomas voluit mee te gaan trainen. Mijn richtpunt voor een terugkeer in de ploeg is februari."

FC Twente kan Kuiper goed gebruiken, want de huidige linksbacks Dwight Tiendalli en Bary Buysse voldoen niet aan de verwachtingen van coach Co Adriaanse.

Vanaf nu te koop, de FC Twente wandkalender 2012. Klik hier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties