Nieuws

Kwakman adviseert Tadic: "FC Twente geen slimme stap"

Kwakman adviseert Tadic: "FC Twente geen slimme stap"

Dusan Tadic is ambitieus en zal dan ook niet te lang bij FC Groningen blijven spelen. In de laatste twee transferperiodes was er al belangstelling voor de Servische vleugelaanvaller, maar tot een vertrek kwam het niet. Tadic hoopt nu na dit seizoen te kunnen verkassen en volgens Kees Kwakman, zijn ploeggenoot bij Groningen, is het ook wel tijd voor een transfer voor de aanvaller.

“Hij wil het, maar hij moet het ook”, vertelt Kwakman aan Voetbal International. “Dusan is een geweldige speler, maar ook een gevoelige jongen. Met respect voor anderen. En hij gaat met deze situatie heel professioneel om, geeft altijd honderd procent. Maar ik, en volgens mij veel meer mensen binnen de club, weten dat het moment in zicht is.”

FC Twente lijkt de belangrijkste kandidaat te zijn om Tadic over te nemen, maar Kwakman hoopt dat er nog een andere club komt. “Pieter Huistra praat veel met mij en weet ook dat Dusan binnenkort zal vertrekken”, zegt de verdediger annex middenvelder. “FC Groningen zal echter een hoop geld voor hem krijgen, want hij is niet alleen te goed voor FC Groningen, maar ook voor de Eredivisie. Ik heb hem gezegd dat ik Twente geen slimme stap vind. Tadic moet naar het buitenland.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties