Nieuws

Laatste kans voor Buysse?

Laatste kans voor Buysse?

Enkele dagen nadat Buysse te horen kreeg dat hij definitief uit mocht gaan kijken naar een andere club aanstaande winter stond hij gisteren plots weer op het gras in de Grolsch Veste. De Belg verving de wederom matig spelende Dwight Tiendalli die het spoor volkomen bijster lijkt.

Het leek er de afgelopen weken op alsof Adriaanse als persoonlijke beschermengel optrad voor de verdediger. De linksback schutterde week na week en zorgde voor veel onrust binnen de lijnen en op de tribunes. Desondanks kreeg hij toch elke keer weer de voorkeur boven Leugers en Buysse.

Gisteren gebeurde het dan toch. In de 62e minuut werd ,volkomen onverwacht, Tiendalli naar de kant gehaald en mocht niet 2e keus Leugers maar 3e keus Buysse de `wei` in. Buysse greep zijn kans, maakte geen fouten en speelde de wedstrijd solide uit.

Aanstaande woensdag tegen Wisla Krakow krijgt hij waarschijnlijk nogmaals de kans zich te bewijzen. Adriaanse wil een groot deel van de basisspelers rust gunnen en met een B-elftal naar Polen af te reizen.

Co zelf hebben we er nog niets over horen zeggen maar zou het kunnen zijn dat Buysse een allerlaatste kans krijgt aangereikt? We zullen het volgende week weten, uit bij Feyenoord in de Kuip. De plek waar Tiendalli ooit vertrok wegens "Kuipvrees".

Actie!! Registreer je op FC Twente Forum en maak kans op 2 kaartjes voor de bekerwedstrijd FC Twente - PSV op 22 december a.s.

Klik hier om naar het discussieforum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties