Nieuws

Lachman weerziet oude club: "Het wordt een lastige wedstrijd"

Lachman weerziet oude club: "Het wordt een lastige wedstrijd"

FC Twente speelt aankomende zondag tegen Willem II in Tilburg. Dit betekent voor Willem II-verdediger Darryl Lachman een ontmoeting met zijn oude club. Lachman verruilde in de zomer van 2015 FC Twente voor het Engelse Sheffield Wednesday, waar hij niet tot spelen kwam, en is dit seizoen terug in de Eredivisie.

[google]"Het wordt een lastige wedstrijd", vertelt de centrale verdediger op de officiële website van Willem II. "FC Twente heeft een goed voetballende ploeg en enkele technisch begaafde spelers. Als we écht aan voetballen toekomen, maken we een goede kans om punten te pakken. We zitten in een goede flow, dus die moeten we kosten wat kost zien vast te houden."

De oud-Tukker is na zijn mislukte avontuur in Engeland tevreden dat hij bij Willem II weer in de basis staat. "Dat geeft veel rust na een hectische periode in Engeland", vervolgt hij. "Bij Sheffield zat ik op een dood spoor; de club verhuurde me aan SC Cambuur. Toen ik terugkwam in Sheffield werd direct duidelijk dat ik niet hoefde te rekenen op een basisplaats. Daarom vond ik het prettig dat Willem II interesse toonde. "

Lachman is inmiddels een vaste waarde voor de ploeg van trainer Erwin van de Looi, en dat geeft vertrouwen. "De club en de trainer gaven me meteen het vertrouwen dat ik mijn spel weer op niveau kon brengen", verklaart de centrumverdediger. "Op verdedigend vlak groei ik nog steeds. Ik wil me 94 minuten lang helemaal concentreren op verdedigen", besluit Lachman.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties