Nieuws

Lidmaatschapspasjes VK en Vak-P

Lidmaatschapspasjes VK en Vak-P

Morgen is het dan eindelijk zover en speelt Twente haar eerste thuisduel voor de competitie tegen het AZ van Gert-Jan Verbeek. De wedstrijd wordt gelukkig gespeeld in ons eigen stadion maar door de tragische gebeurtenissen en de onzekerheden die deze met zich mee hebben gebracht hebben een aantal zaken ook wat vertragingen opgelopen. Twee van deze zaken zijn de nieuwe lidmaatschapspasjes van de Vriendenkring en die van Vak-P.

Bericht Vak-P

Het is weer zover, eigenlijk onverwacht spelen we dan toch alweer thuis in Enschede. De overkant zal er nog raar uit blijven zien de komende weken, wij proberen samen met de club in de tussentijd het kille beton aan te kleden, zodat het behalve een bouwplaats ook “gewoon” ons stadion zal zijn.

Ons home heeft een grote schoonmaak ondergaan, diverse apparatuur is langs gelopen, kortom de boxen zijn getest, het bier ligt al koud in de leidingen klaar, we zijn er weer klaar voor.

De nieuwe ledenpassen zijn onderweg, helaas zullen deze niet meer voor de eerste thuiswedstrijd in de bus vallen. Gebruik je oude pas nog daar waar nodig is, als je nog lid moet worden, kun je je melden bij muntenbalie.

Aangezien de opendag door het dakdrama is komen te vervallen, liggen onze planken met de nieuwe merchandise collectie nog bomvol. Zaterdag kun je hiervoor bij de muntenbalie voor en na de wedstrijd terecht. Hier enkele foto’s van de huidige beschikbare items: http://www.vakp.nl/vereniging/merchandise.html De seizoens DVD en CD zullen bij op kort termijn aan de collectie worden toegevoegd.

Bericht Vriendenkring

Het versturen van de nieuwe ledenpassen voor het seizoen 2011/2012 heeft enige vertraging opgelopen bij de drukker. Het gaat daarom niet lukken om de passen te versturen voor de wedstrijd tegen AZ a.s. zaterdag. Derhalve zal er zaterdag geen controle plaatsvinden op de ledenpas 2011/2012. We doen ons uiterste best de nieuwe passen z.s.m. te versturen.

Tevens willen wij een ieder verzoeken die gebruik maakt van ons home om niet te blijven staan bij de ingang. Vaak is het zo dat mensen blijven hangen bij de eerste bar en het daardoor erg vol lijkt. Loop een stukje door, in het midden van het home is er vaak nog genoeg ruimte. Bovenstaande bevordert de doorstroming en zo kunnen meer leden gebruik maken van ons home.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties