Nieuws

Liefde van Janssen gooit de deur dicht.

Liefde van Janssen gooit de deur dicht.

Het zit Janssen niet mee. Sinds zijn overstap naar Ajax is het enige positieve in zijn leven het saldo van zijn bankrekening. Sportief gezien komt het er niet uit en hij wil het liefst vandaag nog vertrekken vertrekken uit het wespennest in Amsterdam waar hij naar eigen zeggen "niet zichzelf" kan zijn.

Via de media gaf Janssen al aan wat hij het liefst zou willen, terugkeren in het bijennest van zijn oude liefde Vitesse. Want zoals Theo zelf heel goed weet, liefde roest niet mits je het maar spannend houd. En dan met name voor jezelf.

Echter zit zijn liefde helemaal niet meer te wachten op Theo Janssen. Tot zijn eigen verbazing gooit uitgerekend zijn grote liefde de deur nu keihard voor hem dicht. Enkele quotes;

"Een terugkeer van Janssen? Dat wordt al drie jaar geroepen, maar daar doen we niet aan mee."

"Hij is geen optie. Puur door de simpele reden dat we al tien spelers hebben voor de drie posities op het middenveld. Het houdt een keer op."

"Janssen is geen optie"

"We zijn Vitesse, geen FC Arnhem."

Gelukkig heeft de tijd geleerd dat we geen medelijden met Theo hoeven te hebben en dat Theo ten alle tijden open staat voor nieuwe liefdes. Willen de geïnteresseerden binnen een straal van 125 KM van Arnhem zich even opstellen want; Theo komt eraan!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties