Nieuws

Lievers wil spoedoverleg met ATC over toelating Jong FC Twente

Lievers wil spoedoverleg met ATC over toelating Jong FC Twente

Wethouder Erik Lievers heeft spoedoverleg aangevraagd met ATC '65. FC Twente onderzoekt de mogelijkheden om Jong FC Twente komend seizoen de wedstrijden af te laten werken op het terrein van de Hengelose club, maar volgens Lievers is dat niet zo eenvoudig en heeft het nogal wat consequenties.

Lievers zelf werd niet geïnformeerd over de plannen. "Ik las het in de krant. Ik heb meteen contact opgenomen met ATC, omdat ik spoedoverleg wil", aldus de Wethouder in gesprek met de Tubantia. De wethouder snapt dat het interessant is voor ATC '65 maar wil eerst wel alle nadelen op een rijtje hebben.

Eén daarvan is de veiligheid die wordt geëist door de KNVB. Daarnaast wil FC Twente een extra tribune gaan bouwen waarvoor weer een vergunning moet worden aangevraagd. Een ander punt is de druk op de accommodatie. "Ik heb de speel- en trainingsschema’s gezien. Er staat nu al een enorme druk op de accommodatie. Het betekent nogal wat als er een profclub komt spe­len. En wat houdt het in voor het onderhoud van de velden? Heeft FC Twente aanvullende eisen?”

[google]Dat FC Twente voorzitter tevens voorzitter is van ATC '65 is gunstig grapt Lievers. "Beide voorzitters kennen el­kaar dus goed, dat scheelt. Maar het moet allemaal wel kunnen.” De wethouder spoort ATC wel aan om snel de vergunning aan te vragen voor de nieuw te bouwen tribune. "Dan kunnen we de proce­dure alvast opstarten”, besluit Lievers.

WK Poule Twente Insite - Doe gratis mee!

Voor het WK 2014 in Brazilië heeft Twente Insite een eigen WK Poule georganiseerd. Denk jij dé voetbalkenner te zijn? Bij deze de kans op eeuwige roem! Klik hier om direct mee te doen. Iedereen veel succes gewenst!
ek 2017
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties