Nieuws

Liverpool gaat bieden op Luuk de Jong

Liverpool gaat bieden op Luuk de Jong

Vanuit Engeland komen veelvuldige berichten dat Liverpool FC één dezer dagen een bod uit gaat brengen op onze spits Luuk de Jong. Geheel verrassend is het niet aangezien de Jong al maanden in verband wordt gebracht met diverse Engelse en ook andere Europese clubs.

Liverpool is al lange tijd bezig om een geschikte kandidaat te vinden die de strijd aan moet gaan met de tegenvallende Andy Carroll die voor een megabedrag van 40 miljoen Euro werd overgenomen van Newcastle United. Daarnaast kampt de recordaankoop ook nog eens met een drankprobleem. De voorkeur van Liverpool gaat uit naar een jonge talentvolle speler met toch al de nodige ervaring.

Damien Comolli heeft de Jong de afgelopen maanden intensief gescout en een positief rapport overgedragen aan de leiding van Liverpool FC. De club uit West Engeland heeft 12 miljoen Euro over voor de Jong.

Bij Liverpool staat ook Oranje collega Dirk Kuyt onder contract die op zijn beurt weer wordt gelinkt aan een overstap naar het Turkse Galatasaray.

Klik hier om naar het discussieforum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties