Nieuws

‘Liverpool meldt zich officieel voor Ola John ’

‘Liverpool meldt zich officieel voor Ola John ’

Liverpool FC heeft zich officieel gemeld bij Benfica voor Ola John, dat meldt het Britse Koptalk op haar website. Zoals al eerder vermeld werd door Twenteinsite is de manager van The Reds, Brendan Rodgers, fan van de 21-jarige vleugelaanvaller.  

[google]Mino Raiola, John’s zaakwaarnemer, heeft het vuurtje al aardig opgestookt, door ieder direct contact met vertegenwoordigers van Liverpool te vermijden. Ondanks dat Rodgers fan is van de in Liberia geboren Nederlander, heeft de manager liever een andere speler. Zijn naam is Victor Fischer, van AFC Ajax. Fischer lijkt een target voor tijdens de zomerse transferwindow. Als Liverpool John haalt, dan gaat het dus om een verhuurconstructie.

De club uit de Engelse havenstad wil dus liever Fischer, maar omdat ze deze beter in de zomer kunnen halen, willen ze John om de positie van buitenspeler tot die tijd op te vullen. Echter tonen ook Chelsea en Manchester United interesse in het jeugdproduct van Ajax. De uiteindelijke winnaar zal deze zomer bekend worden.

Stelling: John moet niet kiezen voor Liverpool als hij tweede keus is achter een Ajacied.

[nederbet]

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties