Nieuws

Lok: "We halen Plet terug naar Enschede"

Lok: "We halen Plet terug naar Enschede"

De goede prestaties van Glynor Plet bij RC Genk zijn ook bij FC Twente niet onopgemerkt gebleven. De spits die op huurbasis uitkomt voor de Belgische club ontwikkelt zich uitstekend terwijl FC Twente zelf kampt met een spitsenprobleem. Ondanks dat hij zelden als basisspeler start scoort hij geregeld als invaller. Lok is dan ook duidelijk: "Plet komt gewoon terug naar Enschede."

"We hebben hem verhuurd, opdat hij zich zou ontwikkelen en dat doet hij heel goed. Glynor heeft continu progressie geboekt in zijn voetbalcarrière en dit past hierbij. België is toch een hele harde competitie voor spitsen, maar hij kopt en schiet ze erin. Hij laat zien dat hij zich nog steeds aan het ontwikkelen is. Het is dan ook voor iedereen duidelijk dat hij volgend jaar gewoon weer terug naar Twente komt."

Plet heeft tot dusver niets vernomen van FC Twente maar de club volgt al zijn wedstrijden. "Wij volgen al zijn wedstrijden en de technische staf bekijkt de beelden. Op dit moment laten we hem min of meer met rust zodat hij zich zo goed mogelijk nog op dit seizoen met Genk kan concentreren, maar we volgen hem op de voet. Op korte termijn zal er vanuit de technische staf een gesprek met Glynor worden ingepland."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties