Nieuws

Looms denkt met weemoed terug aan FC Twente

Looms denkt met weemoed terug aan FC Twente

Mark Looms speelde op het laatste seizoen na zijn hele carrière voor Heracles Almelo. Hij sloot zijn actieve voetballoopbaan in 2013 af bij NAC Breda. Momenteel is de geboren Almeloër jeugdcoach bij PEC Zwolle en net als bijna iedere speler die recent is gestopt kijkt hij met weemoed terug op de tijden dat hij zelf nog speelde. Met name de wedstrijden tegen FC Twente, zo zegt hij in gesprek met Voetbalzone.

[google]“Voor mij als Almeloër waren de wedstrijden tegen FC Twente ook geweldig. Vooral in de beginjaren. Dat was toen nog zó beladen.” De afgelopen jaren is de wedstrijd steeds minder beladen geworden, echter de laatste editie sloeg de vonk weer over. FC Twente verkeerde in crisis en Heracles Almelo leefde in een roes na een bijzonder knappe competitiestart.

Uiteindelijk kregen beide partijen toen wat ze wilden. Heracles won voor het eerst sinds jaren weer in eigen huis van hun grootste rivaal en de supporters van FC Twente zagen Alfred Schreuder na de nederlaag ontslagen worden. Direct na de winterstop op 15 januari staat het tweede treffen tussen FC Twente en Heracles op het programma. Dan mag FC Twente in de Grolsch Veste orde op zaken stellen.

Foto: Heracles

banner-tukker-life-floor
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties