Nieuws

Luc Castaignos onder druk in Frankfurt

Luc Castaignos onder druk in Frankfurt

Luc Castaignos was één van de vele spelers die afgelopen seizoen vertrok bij FC Twente. De spits die met een salaris van circa 1,2 miljoen euro te zwaar op de begroting drukte vertrok naar het Duitse Eintracht Frankfurt dat 2,5 miljoen euro voor hem betaalde. Na een sterk begin waarin hij in de eerste vier wedstrijden vier keer scoorde en twee assists leverde, staat de spits vijf wedstrijden later onder grote druk.

Van de vijf laatste wedstrijden werden er slechts twee gelijk gespeeld en gingen de overige drie verloren. In deze vijf wedstrijden scoorde Frankfurt slechts twee keer en geen enkele van deze twee kwam op naam van Castaignos. Wel leverde hij een assist bij het laatste doelpunt. Ondanks dat staat de spits onder grote druk en wordt hij al vergeleken met Martin Fenin die bij Frankfurt begon met vier doelpunten in de eerste twee wedstrijden, maar daarna nooit meer overtuigde. Ook kreeg Castaignos al kritiek van de fans én zijn eigen trainer.[google]

Er is ook kritiek op het spel. Volgens de Duitse media speelt de ploeg trainer Armin Veh te complex. "Voor mijn gevoel spelen we niet te ingewikkeld. We hebben ook een beetje geluk nodig en dat hebben we de laatste tijd niet gehad. maar ik ben ervan overtuigd dat we het tij gaan keren."

"Ik begrijp dat de fans teleurgesteld zijn, maar dat is ook voetbal. Aan het begin van het seizoen was iedereen tevreden. We zijn goed begonnen, maar als de overwinningen wegblijven dan verandert de stemming. Maar ik ben ervan overtuigd dat het goed gaat komen", besluit de voormalig FC Twente spits positief.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties