Nieuws

Maarten Martens alsnog opvolger Dusan Tadic?

Maarten Martens alsnog opvolger Dusan Tadic?

Een half jaar geleden vertrok Maarten Martens van AZ naar het Griekse PAOK Thessaloniki. De Belg was na meer dan zeven jaar AZ toe aan een nieuwe uitdaging, maar aan deze lijkt alweer een einde te komen. PAOK wil zijn contract dat nog een jaar doorloopt ontbinden. Ook landgenoot Hedwiges Maduro mag de club, die bezig is met een chaotische reorganisatie, verlaten.

Het nieuws zal ook FC Twente trainer Alfred Schreuder niet zijn ontgaan. Ondanks de blessuregevoeligheid van de 29-jarige Martens stond de middenvelder een half jaar geleden nog hoog op het lijstje als eventuele vervangers voor Dusan Tadic. Met het zeer waarschijnlijke vertrek van de Serviër is de ervaren Martens wellicht een buitenkansje voor Schreuder.

[google]Schreuder noemt Martens, waarmee hij in het seizoen 2004-2005 nog mee samenspeelde een stilist. "Ze zijn er echt nog hoor. Maar wij, de voetbaltrainers, moeten die stilisten dan wél opstellen", aldus Schreuder tegenover Voetbal International eerder dit jaar.

Maarten Martens mocht dit seizoen acht keer spelen voor PAOK Thessaloniki waarin hij één keer het net wist te vinden. Hij was naast Hedwiges Maduro ook collega van Miroslav Stoch die in het seizoen 2009-2010 de titel won met FC Twente.

Stelling: FC Twente moet het risico niet lopen met de zeer blessuregevoelige Martens.

WK Poule Twente Insite - Doe gratis mee!

Voor het WK 2014 in Brazilië heeft Twente Insite een eigen WK Poule georganiseerd. Denk jij dé voetbalkenner te zijn? Bij deze de kans op eeuwige roem! Klik hier om direct mee te doen. Iedereen veel succes gewenst!
chauffeurs
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties