Nieuws

Makienok loopt hersenschudding op

Makienok loopt hersenschudding op

Simon Makienok heeft afgelopen zondag een lichte hersenschudding opgelopen tijdens het competitietreffen met Esbjerg. De aanvaller die nadrukkelijk in de belangstelling staat van FC Twente moet een aantal dagen rust houden. De clubarts van Brondby IF verwacht dat hij aanstaande vrijdag weer fit is voor de volgende wedstrijd.

Ook in de wedstrijd tegen Esbjerg, de derde competitiewedstrijd van het seizoen, wist Makienok niet te scoren. De teller van de spits staat dit seizoen nog altijd op nul treffers en evenveel assists.


Afgelopen week sprak Makienok zijn frustratie uit over de nieuwe speelwijze van de club. Door een meer defensieve spelopvatting krijgt hij dit jaar veel minder kansen en moet hij zijn spel als targetman aanpassen. Zijn club Brondby IF heeft slechts 1 punt overgehouden aan de eerste drie competitiewedstrijden.

Twente Insite TopCoach Competitie 2013-2014

Doe jij al mee met onze TopCoach competitie 2013-2014? Doe mee en maakt kans op mooie prijzen waaronder 2 wedstrijdkaartjes, een FC Twente shirt, een FC Twente Cap en meer! Klik hier om naar de TopCoach competitie te gaan.

Nederbet

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties