Nieuws

'Manchester United geïnteresseerd in Ould-Chikh'

'Manchester United geïnteresseerd in Ould-Chikh'

Al veel spelers vertrokken vanuit de Eredivisie naar het Manchester United van Louis van Gaal. En weer heeft de Engelse club een speler uit Nederland op de radar. Het zou gaan om Bilal Ould-Chikh, die ook wel bekend staat als 'De nieuwe Arjen Robben'. Ook AC Milan, Inter Milan en Fiorentina hebben interesse in de Tukker, meldt The Sunday People.

[google] De zeventienjarige Ould-Chikh heeft inmiddels meerdere malen meegespeeld in het eerste van FC Twente, en hij zat bij de selectie van Oranje onder 17, waar hij ook daadwerkelijk minuten maakte. Zijn contract bij FC Twente loopt nog iets meer dan een jaar en Ould-Chickh is geen vaste basisspeler bij FC Twente, een transfer zou voor het jonge talent daarom goed van pas komen.
Louis van Gaal en zijn team houden Ould-Chikh in ieder geval nauwlettend in de gaten. Mocht de transfer zich ook echt gaan voltrekken, dan gebeurt dat komende zomer.

De echte Arjen Robben is in het verleden ook al eens in verband gebracht met Manchester United, nadat hij bij Chelsea heeft gespeeld. Een transfer naar Old Trafford is er echter nooit gekomen.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties