Mannes voor twee wedstrijden geschorst

De KNVB heeft Jurjan Mannes voor drie wedstrijden (waarvan één voorwaardelijk) geschorst na aanleiding van zijn rode kaart voor Jong FC Twente in de uitwedstrijd bij FC Oss. De middenvelder wordt ernstig gemeen spel verweten.

[google]Jong FC Twente begon goed aan de wedstrijd in Oss en kwam via Hölscher al vroeg op een 0-1 voorsprong. Vlak voor rust beging Mannes een onbesuisde overtreding op FC Oss-speler Van der Sloot. Scheidsrechter Oostrum gaf de Twentenaar hiervoor direct een rode kaart. Na rust kon de thuisploeg daardoor de achterstand ombuigen in een voorsprong en deze vasthouden tot het eind.

Door de schorsing mist Mannes de thuiswedstrijd tegen FC Volendam (10 februari) en de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo (14 februari).