Nieuws

Marsman, Roseler en Gouriye debuteren

Marsman, Roseler en Gouriye debuteren

Nick Marsman, Nils Röseler en Ninos Gouriye staan bij FC Twente voor hun Europese debuut. Het drietal start tegen Wisla Kraków in de basis, meldt het Algemeen Dagblad.

'De trainer heeft me laten weten dat ik zal spelen', vertelde de doelman op de site van Twente. 'Erg bijzonder en spannend. Het is voor mij een nieuwe ervaring. De voorbereiding is er voor mij echter niet anders om. We hebben beelden bekeken van onder meer de spits en strafschoppen.' 'Dat ik al tot dit aantal wedstrijden zou komen, had ik nooit verwacht. Als derde keeper hoop je af en toe op de bank te mogen zitten. Dit wordt al mijn vierde officiële wedstrijd en dat smaakt naar meer,' aldus Marsman.

Trainer Co Adriaanse heeft meerdere vaste basiskrachten thuisgelaten, daar de Tukkers reeds verzekerd zijn van overwintering. Marsman, Röseler en Gouriye (foto) profiteren daarvan. Daarnaast zijn ook Filip Bednarek, Thijs Bouma, Chris David en Stefan Thesker meegereisd.

Naast de debutanten maken waarschijnlijk ook Tim Cornelisse, Rasmus Bengtsson, Bart Buysse, Willem Janssen, Nacer Chadli en Denny Landzaat hun opwachting. In de voorhoede krijgt Gouriye ondersteuning van Luuk de Jong en Ola John.

Veel supporters van FC Twente zullen er woensdagavond niet zijn. De Tukkers gaven hun fans een negatief reisadvies. De supporters die al wel in Polen zijn, hebben nog niets van vijandelijkheden gemerkt. De Polen stellen zich uiterst vriendelijk en gastvrij op.

Actie!! Registreer je op FC Twente Forum en maak kans op 2 kaartjes voor de bekerwedstrijd FC Twente - PSV op 22 december a.s.

Klik hier om naar het discussieforum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties