Nieuws

McClaren verwacht lastige wedstrijd

McClaren verwacht lastige wedstrijd

Geen van de Twente-spelers die afgelopen week uitkwam voor hun nationale ploeg, is met een blessure teruggekeerd in Enschede. Dat meldt coach Steve McClaren van de Tukkers in de aanloop naar de competitiewedstrijd van zaterdagavond bij Roda JC.

“De spelers zijn gisteren goed teruggekeerd en hebben geen blessures opgelopen. We hebben ook gisteren en vanmorgen met een fitte groep getraind”, zegt McClaren.

“Roberto Rosales en Felipe Gutiérrez hebben veel gereisd en zijn door het tijdsverschil in Zuid-Amerika later teruggekeerd. Tegen Roda JC kunnen we beschikken over een volledige selectie.

Twente kan in Kerkrade nog geen beroep doen op Leroy Fer, Andreas Bjelland en Dmitry Bulykin. “We hopen dat Dmitry begin komende week weer kan aansluiten.”

McClaren verwacht een lastige wedstrijd tegen Roda. "Zij zijn een moeilijke tegenstander voor FC Twente, een gevaarlijke opponent. Dit seizoen hebben ze met Malki en Németh echte goalscorers in huis, in elke wedstrijd krijgen ze hun kansen. Daar moeten we op voorbereid zijn.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties