Nieuws

McClaren eist overwinning tegen NEC

McClaren eist overwinning tegen NEC

Donderdag won FC Twente in de Europa League van Schalke 04, maar de Tukkers krijgen geen tijd om van dat succes te genieten. Een nieuw weekend in de Eredivisie staat weer voor de deur en zondag wacht de uitwedstrijd bij NEC.

De laatste keer dat Steve McClaren op bezoek was met Twente bij de Nijmegenaren, werd het 3-4, nadat Twente een 1-3 voorsprong had weggegeven. "Pfff, wat was dat een wedstrijd. Ik mag hopen dat het nu anders gaat", lachte McClaren.

Douglas en Willem Janssen zijn zondag niet beschikbaar wegens schorsingen, terwijl Wesley Verhoek en Denny Landzaat nog geblesseerd zijn. McClaren hoopt dat Verhoek volgende week weer aan kan sluiten, maar in de return tegen Schalke zal hij ook nog niet spelen, weet TC Tubantia. Over Landzaat is nog geen duidelijkheid.

McClaren eist zondag drie punten van zijn ploeg. "Titels worden gewonnen in wedstrijden als tegen NEC", zei de coach, die killersmentaliteit vraagt aan zijn spelers: "Dat betekent dat een speler zich in een hectische fase als deze niet moet verschuilen. Geen excuses. Ze zijn ‘een beetje moe, een beetje verkouden of hebben een beetje pijn’… Daar moet je je overheen kunnen zetten. Iedere speler heeft in deze fase wel een probleem."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties