Nieuws

McClaren en Boschker om de tafel

McClaren en Boschker om de tafel

FC Twente-trainer Steve McClaren heeft afgelopen week met routinier Sander Boschker gesproken over het aantrekken van de nieuwe doelman Daniel Fernandes. Door de komst van de Portugees, die als reservedoelman achter Nicolai Michailov gaat fungeren, is Boschker een plaatsje gezakt in de hiërarchie en lijkt een einde van zijn loopbaan een stap dichterbij gekomen.

Boschker maakte er na het aantrekken van Fernandes geen geheim van niet zo blij te zijn met diens komst. ,,Ik heb een gesprek met Sander gehad”, aldus McClaren. ,,Als club moeten we naar de toekomst kijken. Sander is een deel van de historie van FC Twente, een legendarische doelman die onderdeel is van deze club. Sander is en blijft een belangrijke speler in de kleedkamer, maar als club moeten we wel door.”

De 41-jarige doelman is momenteel herstellende van een spierblessure, zijn derde kuitblessure van dit seizoen. Op korte termijn zal hij weer de looptraining hervatten. Boschker wil dit seizoen in ieder geval nog zijn 550e competitieduel spelen. Op dit moment staat de teller op 549.

Telegraaf

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties