Nieuws

"McClaren halfgod in Derby"

"McClaren halfgod in Derby"

Ter voorbereiding op de FA cup wedstrijd tussen Derby County en Chelsea FC sprak VI radio met Engeland voetbalkenner en VI hoofdredacteur Tom van Hulsen. Hij ziet kansen voor Steve McClaren om het grote Chelsea te verslaan in de wedstrijd die vanmiddag begint om 15:15 Nederlandse tijd. Hij vertelt tevens waarom McClaren gelijk op handen werd gedragen na zijn eerste wedstrijd bij Derby County.

"Steve McClaren is in de korte tijd bij Derby County uitgegroeid tot een soort van halfgod. Zijn komst na het ontslag van Clough was een verrassing, dat een Engelse club het aandurfde om de in Engeland verguisde Steve McClaren aan te stellen."

Terwijl McClaren op de tribune zijn eerste wedstrijd bekeek was hij gelijk van grote waarde zo vertelt van Hulsen. "Tijdens zijn eerste wedstrijd thuis tegen Ipswich Town stond de ploeg bij rust met 1-4 achter. McClaren daalde toen van de tribunes af naar de kleedkamer, heeft daar een pep-talk gehouden en het werd 4-4. Vanaf dat moment kon hij al niet meer stuk en presteert hij ook uitstekend. Ze stonden veertiende toen hij kwam en staan nu vierde, twee plekken verwijderd van directe promotie."

"McClaren zal vanmiddag het sterkste team opstellen. Van Mourinho verwacht ik dat hij een aantal spelers die normaal gesproken op de bank zitten op zal stellen. Dat biedt mogelijkheden voor Derby."

Om de wedstrijd vanmiddag live te bekijken, klik hier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties