Nieuws

McClaren: "Schat Mlada hoger in dan Inter Turku"

McClaren: "Schat Mlada hoger in dan Inter Turku"

Trainer Steve McClaren verwacht dat FC Twente in de derde voorronde van de Europa League meer problemen zal hebben met Mlada Boleslav dan een schifting eerder met Inter Turku. Na een 1-1 gelijkspel in eigen huis werd vorige week met 5-0 gewonnen van de Finnen. "Mlada Boleslav is een ploeg die ik hoger inschat dan Inter Turku", zegt de Brit op de clubwebsite.

"Mlada is een typisch Tsjechische ploeg met fysieke kracht, een aantal technisch goede spelers en de nodige passie in het team , legt McClaren uit. "Zij zullen het ons morgen zo moeilijk mogelijk willen maken en ik verwacht dat ze dan ook compact gaan spelen. In de vorige ronde hebben we gezien dat er in Europa geen makkelijke wedstrijden zijn. Het belangrijkste is dat we naar onszelf kijken en van eigen krachten uitgaan. We hebben de afgelopen weken als team goede progressie geboekt."

Het eerste duel tussen Twente en Mlada start donderdag in de Grolsch Veste om 19.45 uur. De return is volgende week in Tsjechië.

Bron: FC Update

Discussier hierover op het FC Twente Forum


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties