Nieuws

McClaren snoert criticasters wederom de mond

McClaren snoert criticasters wederom de mond

De lijn die Steve McClaren vorig jaar inzette met zijn Derby County zet hij, ondanks het na een thriller misgrijpen van promotie, ook dit seizoen door. Gisteren wist Derby County uit met 0-1 te winnen bij Blackpool en neemt hiermee de leiding over in de Championship, het tweede niveau van Engeland. Hiermee ligt Steve McClaren op koers om dit jaar wél de gewenste promotie te maken naar de Premier League.

[google]Ondertussen heeft Derby County er dertien wedstrijden opzitten en behaalde het hierin zesentwintig punten. De ploeg won zeven keer, speelde vijf keer gelijk en verloor slechts één duel.

"We groeien als team, worden beter en het maakt niet uit wie je tegenstander is in de Champoionship, alle wedstrijden zijn lastig. We moeten resultaat halen, dat is het enige dat telt, en de spelers doen dat", aldus een tevreden McClaren.

Bij Derby staat ook voormalig fysiektrainer van FC Twente Alessandro Schoenmaker onder contract. Ook hij was in z'n nopjes met de overwinning zo liet hij blijken op zijn Facebook account. "Wij staan bovenaan ... en wij staan bovenaan!! Blackpool 0 x 1 Derby".
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties