Nieuws

McClaren startte nooit eerder zó slecht

McClaren startte nooit eerder zó slecht

Na 12 wedstrijden in de Premier League met Newcastle United wordt voor Steve McClaren de balans opgemaakt. Conclusie: hij startte niet eerder zó slecht bij een nieuwe club. Op zo'n beetje alle punten waarop je een elftal kunt beoordelen, scoort de kampioencoach van 2010 slechter dan ooit tevoren.

[google]Het aantal behaalde punten, het aantal tegendoelpunten, het aantal gescoorde doelpunten, het winst percentage en de plaats op de ranglijst; een team waar McClaren nieuw aantrad scoorde niet eerder zo laag. De analyse is uitgevoerd door Chronicle Live en is niet mals.

In de analyse werd Nottingham Forest niet meegenomen. Daar stond hij slechts 10 wedstrijden aan het roer. Het gemiddelde puntenaantal na twaalf wedstrijden bij Middlesbrough, FC Twente (twee maal), Wolfsburg en Derby County komt uit op 18.7 punten. Bij deze clubs won hij van zijn eerste twaalf wedstrijden nooit minder dan twee keer. The Magpies hebben tot nu toe slechts 10 punten behaald en wonnen slechts twee keer.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties