Nieuws

McClaren wil FC Twente dwarszitten

McClaren wil FC Twente dwarszitten

Tomas Necid is één van de spelers die al langere tijd wordt gelinkt aan FC Twente. De Spits speelt momenteel op huurbasis voor PEC Zwolle, maar zal per 1 januari terugkeren naar zijn werkgever CSKA Moskou. Dit zal slecht een tijdelijke terugkeer zijn want de club wil hem deze winter nog verkopen. Op deze manier wil de club nog iets overhouden aan de spits wiens contract over een half jaar afloopt.

[google]FC Twente is één van de clubs die wel brood ziet in Necid die dit seizoen acht keer scoorde in veertien wedstrijden voor PEC Zwolle. De club die momenteel het meest concreet lijkt is Derby County waar voormalig FC Twente coach Steve McClaren aan het roer staat. Volgens de Russische media zijn de eerste contacten reeds gelegd.

FC Twente lijkt vooralsnog kansloos in de race om de handtekening van Necid. Alleen bij een eventuele verkoop van clubtopscorer Castaignos zal geld vrijkomen om de transfersom en het salaris te kunnen betalen. Castaignos zelf staat wel open voor een nieuwe uitdaging, maar gaf eerder aan niet naar elke willekeurige club te willen vertrekken.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties